top of page
Image by Adam Dore

Nieuwjaars Jam

Donderdag 4 Januari

Beste leden,

We hopen van harte dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. Alvast willen we jullie fijne dagen en een gelukkig nieuw jaar toewensen!

Om het nieuwe jaar sprankelend te beginnen, organiseren wij op donderdag 4 januari een speciale 3 uur durende freerun dag! Deze dag belooft een geweldige start van het nieuwe jaar te worden. De activiteiten vinden plaats van 11:00 tot 14:00 voor groep 3 t/m groep 7, en van 14:30 tot 17:30 voor groep 8 t/m voortgezet onderwijs.

Tijdens deze dag bieden we niet alleen freerun challenges en lessen aan, maar hebben jullie ook de gelegenheid om vrij te trainen. Bovendien staan er diverse leuke spellen op het programma. We hebben gezorgd voor een gevarieerd aanbod, zodat iedereen kan genieten, of je nu op zoek bent naar uitdagingen of op je eigen tempo wilt trainen.

Als afsluiter van de dag gaan we gezamenlijk in de lounge eten! De kosten voor deze dag bedragen 15€ per persoon. Als je graag aanwezig wilt zijn bij deze dag, schrijf je dan snel in via de link hieronder!

We kijken er enorm naar uit om degenen die zich inschrijven te verwelkomen op 4 januari voor een dag vol plezier en sportiviteit!

Met vriendelijke groeten,

Het Urban Physique Team

Reserveer hier

Bedankt voor je reservering! En tot dan:)

bottom of page