top of page

Kiezen nieuw lesmoment 23/24

Beste leden, ouders en verzorgers,

Het is weer zover - de tijd om je klaar te maken voor een nieuw lesseizoen na deze heerlijke vakantieperiode! We hopen dat jullie genoten hebben van de zomer en vol nieuwe energie zitten voor wat er komen gaat. Nu de zomer langzaam plaatsmaakt voor een nieuw seizoen, staan we klaar om weer samen aan de slag te gaan.

Binnenkort starten onze lessen weer en daarom willen we jullie herinneren aan de mogelijkheid om een nieuw lesmoment aan te vragen. Het kan snel gaan, want vol is vol. Dus hoe eerder je je aanvraag indient, hoe meer kans je hebt om in de gewenste groep terecht te komen. Sommige van onze leden zullen dit seizoen naar een hogere groep gaan, waardoor er ook nieuwe mogelijkheden ontstaan.

 

De groepen zijn gewijzigd van leeftijd naar klassen groepen (zoals jullie gewend zijn op school) dus kijk goed wat de juiste groep is voordat je één kiest.

Wil je van lesdag ruilen voor het komende seizoen? Geen probleem, je kunt je aanvraag hieronder indienen. Vergeet niet dat als je niets doorgeeft, je automatisch in dezelfde groep blijft.

We zorgen ervoor dat je spoedig een definitieve e-mail van ons ontvangt, waarin vermeld staat of je gekozen lesmoment beschikbaar is. Als je eerste keuze al vol zit, maak je geen zorgen - er zijn andere dagen om uit te kiezen.

Vergeet niet om je wijzigingen uiterlijk vóór 1 september 2023 aan ons door te geven. Ons doel is om iedereen vóór 3 september 2023 een e-mail te sturen met de nieuwe indeling voor het komende seizoen.

Mocht je je aanmelding nog niet hebben ingediend, dan vragen we vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk te doen. Op die manier kunnen we kijken naar alternatieve lesmomenten en ervoor zorgen dat iedereen weer volop kan genieten. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te zien en samen een fantastisch nieuw seizoen te beleven!|

Een nieuw les moment kan alleen via deze pagina.  Dus stuur geen losse emails aub.

 

Sportieve groet,

 

Team Urban-Physique

Aanvraag nieuw lesmoment

Vul hieronder de juiste gegevens in zo kunnen wij je het best van dienst zijn.

Ik heb onderstaand abonnement:
Ik volg nu de volgende lessen:
Ik wil graag volgende lessen gaan volgen
bottom of page